Over Kees’ Airco

Wij zijn al 20 jaar werkzaam in de installatietechniek op verschillende vlakken. Omdat wij merken dat er veel vraag is naar airco’s hebben wij besloten ons ook hierin te specialiseren. Sinds 2019 zijn wij hierin actief en hebben wij uiteraard de benodigde certificaten behaald.

Wij zijn een hecht team bestaand uit 20 personen. Wij hebben vaste personen op kantoor voor meer persoonlijkheid naar u als klant.

Kees’ Airco is een bedrijf dat staat voor klantvriendelijkheid en wij zullen mee denken in oplossingen bij lastige problemen. Uiteraard voorzien wij u van passend advies indien gewenst.

Bij de aanschaf kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.
U kunt bij ons kiezen om een airco aan te schaffen en deze door iemand elders of zelf te laten installeren.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alle werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Wij zullen met u, digitaal of op locatie, beslissen welke airco geschikt is voor uw situatie.

F-gassenverordening

In verband met de nieuwe F gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel in gebruik te laten nemen door een erkend installateur in overeenstemming met artikel 10 van Verordening (EU) 517/2014.

keyboard_arrow_up